Kutyaiskola

Kutyaiskola Veszprém megye, kutyanevelés Veszprém

8200 Bakony Művek, Lőpor körút

Veszprémi kutyaiskolánkba várjuk szeretettel nem csak a nagyobb, de már a 2-6 hónapos kutyákat is, mivel többféle csoportban folytatjuk a kutyanevelést. Kölyökkutyáknak ajánljuk azt a kurzust, amin az ingerekhez szoktatást végezzük, és játékosan előkészít ...

Telefon06-70/505-0101

4032 Simon László utca

Hajdú-Bihar megyei kutyaiskolánk a tükörmódszer segítségével oktatja a kutyákat. Ezen módszerrel megérthetjük a kutyák gondolatmenetét és a problémák felderítésével elindíthatunk egy teljesebb életet a kutyáknak és gazdáknak egyaránt. Kutyaiskolánkban a k ...

Telefon06-30/9687-487

6727 Gerle utca 57.

Kisállatfarmunk nem csak Szegeden, de egész Csongrád megyében egyedülálló szolgáltatásokkal várja a gazdikat! A kutyaiskolában kutyakiképzés minden típusával foglalkozunk, az oktatás mindig személyre szabott, az egyéni igények, esetleges problémák figyele ...

Telefon06-30/943-4570
E-mail

A kutyaiskola számtalan lehetőséget nyújt a kutyás gazdiknak az oktatáson kívül. A kutyák otthoni együttélési szokásainak kialakításával is foglalkoznak a kutyanapköziben, kutyaoviban, a kutya tanfolyamoknak pedig különböző fokozatai is vannak, amit azzal is tudunk variálni, hogy esetleg csak kedvencükkel foglalkozzanak magán diákként.

Egy alapfokú kutya tanfolyamon a cél általában az, hogy a gazdi elsajátítsa a kutya kommunikációját és gondolkodását. A képzésen olyan alapvető feladatokat tudnak megtanítani az ebeknek, mint a koncentráció, lábnál követés, ültetés, fektetés, helyben maradás, hívás, a városi ingerekhez szoktatás, és az ösztönkezelés.
Ha csoportos képzésre visszük a kutyát, akkor méretei alapján vele azonos kutyák közösségébe kerül, ahol az oktató képzi őket.

A középtanfolyamon már olyan dolgokat sajátíthatnak el a kutyák és gazdik, mint a magas szintű figyelem, odahívás bármilyen körülmények között, akadálymunkák, kézjelek megtanítása, letiltás például a macska megtámadásáról.

Akiknek pedig problémás viselkedésű a kutyájuk, vagyis megtámadják az embereket de még a fajtársaikat is, vagy túlságosan félnek tőlük, esetleg szoronganak vagy túlzottan aktívak, passzívak, azoknak érdemes egyszemélyes foglalkozásra vinni a kutyát, ahol ezen rendellenes állapotokból kimozdítják a kutyát.

A kutyaiskola megtanítja szakszerűen, a kutya nyelvén a helyes szocializációt az eb számára, hogy a gazdi önfeledten sétálhasson vele, nem tartva attól, hogy váratlan esetekben nem tudja majd kordában tartani a kutyát, mert az nem hallgat rá. Az otthoni életben is számos előnye van a betanított mozdulatoknak és persze annak, hogy hallgat gazdája szavára a kutya.
A hirdető kutyaiskoláink között Hajdú-Bihar megyétől, Veszprém megyén át Budapestig talál olyan kiképzőket, akik szívesen és tapasztalattal veszik kezelésbe az egész kicsitől a felnőtt korú ebekig bármilyen ebet.
 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Miért van erre szükség? Mert adataid védeni kell. További információ

Rendben - OK
© 2018 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.